Direktlänk till inlägg 26 april 2012

Kurs

Av Ulrika - 26 april 2012 21:01

 

Jag har börjat på kurs. Det var egentligen Lovikka som började på kursen men så var det inte så många deltagare från början så hon lockade med mig. I veckan var vi i skogen och spårade. Det gick hyfsat bra. Där växte så himla gott saftigt gräs i början av spåret att jag blev lite distraherad till en början.


   

Vi tränade också på platsliggning. Vi är riktigt duktiga! Se så fint vi ligger i en ring.Sen ökades svårigheten. Våra hussar och mattar fick gå runt i ringen som yra höns.


   


Nästa gång ska vi nog göra nästan samma sak men på en annan plats. Det är verkligen nyttigt att träna på nya platser.


Tjolahopp

Alpina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se